Левски не планира раздяла със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери

...
Левски не планира раздяла със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери
Коментари Харесай

"Левски" отрича неубедително за напускане на звездите

" Левски " не възнамерява разлъка със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери Божинов и Станислав Костов, разгласи изп. шеф на клуба Павел Колев. И незабавно по-късно сподели, че всичко е въпрос на предложения и договаряния.

" Не мога да обхвана всички клюки и теории. Няма такова нещо, че звездите желаят да си потеглят. С Николай Михайлов беседваме и на процедура сме прецизирали нещата, единствено въпрос на време е да стигнем до решение. Интерес към него не липсва и би трябвало да си даваме сметка, че " Левски " може да се окаже неконкурентоспособен да го задържи. Това е въпрос на диалози и изчакване. Няма проекти за разлъка нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов на този стадий. Не виждам какъв здрав разсъдък може да има в тезата, че " Левски " може да се раздели с лека ръка с нападател, вкарал 24 гола през сезона. Ако пристигна добра оферта за него, ще седнем да беседваме. На първо място за нас е значимо желанието на футболиста и той да получи условия, които да го удовлетворяват ", съобщи Колев пред " Гонг ". 

Вече се появи информация от кипърското издание " Спортайм ", че локалните " Аполон " и " Омония " се интересуват от Костов, който е желан и от турски клубове. А нападателят сподели: " Ако пристигна някоя оферта, която удовлетворява клуба, ще мисля. Но се веселя, че съм в " Левски ", тъй че на този стадий не мисля за нещо друго ".

Костов разяснява и обстоятелството, че треньор на " Левски " към този момент е Петър Хубчев, който го пренебрегваше за националния тим:  " Доста треньори сменихме този сезон, тъй че идването му се одобри обикновено. Надяваме се другия сезон да имаме доста мотиви за усмивки дружно. Конфликт с господин Хубчев в никакъв случай не съм имал. Каквото е имало, постоянно сме си казвали в очите. Ако заслужавам, ще играя ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР